Denní menu

RESTAURACE U ŠVAGERKŮ TÝDENNÍ MENU
18.03. – 22.03.2024
WWW.RESTAURACEUSVAGERKU.CZ
POLEDNÍ MENU: MENU POLÉVKA SAMOSTATNĚ 35,- Kč
POLÉVKA JE V CENĚ DENNÍHO MENU
Pondělí 18.03.2024
0,3lPRÁCHEŇSKÁ POLÉVKA
150 gPlněný paprikový lusk s rajskou omáčkou a dušenou rýží138,- Kč
150 gVelký zeleninový salát s kuřecími řízečky145,- Kč
150 gZapečený kuřecí steak se šunkou a hermelínem, šťouchané brambory152,- Kč
Úterý 19.03.2024
0,3lHOVĚZÍ VÝVAR SE ZAVÁŘKOU S HRÁŠKEM
150 gŠpagety s kuřecím masem a omáčkou z nivy138,- Kč
150 gDomácí sekaná pečeně s bramborovým salátem145,- Kč
150 gVepřová uzenářská kotleta s hranolkami152,- Kč
Středa 20.03.2024
0,3lSELSKÁ POLÉVKA
150 gPečené kuřecí stehno na másle s vařenými bramborami138,- Kč
150 gCmunda po kaplicku 145,- Kč
150 gVepřová kotleta v kořeněném těstíčku s hranolkami152,- Kč
Čtvrtek 21.03.2024
0,3lBRAMBOROVÁ POLÉVKA
150 gKrůtí kostky na česneku s cuketovými placičkami138,- Kč
150 gVepřové výpečky se zelím a bramborovými špalíčky145,- Kč
150 gKuřecí medailonky v sýrovém těstíčku, česnekový dip, vařené brambory152,- Kč
Pátek 22.03.2024
0,3lHOVĚZÍ VÝVAR S TĚSTOVINOU
150 gBretaňské vepřové na zelenině s restovanými bramborami s cibulkou138,- Kč
150 gKrůtí plátky na žampionech s dušenou rýží145,- Kč
150 gPečená kachna s červeným zelím a houskovými knedlíky152,- Kč
.

Uvedené váhy masa v celém jídelním lístku jsou v syrovém stavu.

Jídla ze stálého jídelního lístku se připravují na objednávku. Doba přípravy je 20 – 30 minut.

Na stravenky nevracíme, využijte, prosím, celou jejich hodnotu.


Děkujeme za pochopení.