RESTAURACE U ŠVAGERKŮ TÝDENNÍ MENU | ||
04.12. – 08.12.2023 | ||
WWW.RESTAURACEUSVAGERKU.CZ | ||
POLEDNÍ MENU: MENU POLÉVKA SAMOSTATNĚ 35,- Kč | ||
POLÉVKA JE V CENĚ DENNÍHO MENU | ||
Pondělí 04.12.2023 | ||
0,3l | HRSTKOVÁ POLÉVKA | |
150 g | Zapečené těstoviny s uzeným masem a vejci, okurka | 135,- Kč |
150 g | Pečené vepřové maso v medové hořčici, petrželové brambory | 142,- Kč |
150 g | Kuřecí steak zapečený se sýrem a špenátem s bramborovými hranolky | 148,- Kč |
Úterý 05.12.2023 | ||
0,3l | HOVĚZÍ VÝVAR S TARHOŇOU | |
150 g | Špagety s anglickou slaninou, rajčaty, smetanou a nivou | 135,- Kč |
150 g | Vepřové po sečuánsku s jasmínovou rýží | 142,- Kč |
150 g | Smažené kuřecí střapaté řízky s vařenými bramborami | 148,- Kč |
Středa 06.12.2023 | ||
0,3l | ZELNÁ POLÉVKA S UZENÝM MASEM | |
150 g | Vepřový fazolový kotlík s bulgurem | 135,- Kč |
150 g | Kuřecí na kari s jablky a dušenou rýží | 142,- Kč |
150 g | Pastýřský sýr se šunkou, tatarskou omáčkou a vařenými bramborami | 148,- Kč |
Čtvrtek 07.12.2023 | ||
0,3l | HOVĚZÍ VÝVAR S KAPÁNÍM | |
150 g | Maso dvou barev po provensálsku s rýžovými nudlemi | 135,- Kč |
150 g | Bramborové gnocchi s rajčatovou omáčkou a kuřecím masem, sýr | 142,- Kč |
150 g | Pečené kachní stehno s červeným zelím a houskovými knedlíky | 148,- Kč |
Pátek 08.12.2023 | ||
0,3l | PRÁCHEŇSKÁ POLÉVKA | |
150 g | Čevapčiči s hořčicí a cibulí, vařené brambory | 135,- Kč |
150 g | Ohnivá vepřová kotleta s opečenými bramborami | 142,- Kč |
150 g | Burgundská hovězí pečeně s houskovými knedlíky | 148,- Kč |
Uvedené váhy masa v celém jídelním lístku jsou v syrovém stavu.
Jídla ze stálého jídelního lístku se připravují na objednávku. Doba přípravy je 20 – 30 minut.
Na stravenky nevracíme, využijte, prosím, celou jejich hodnotu.
Děkujeme za pochopení.