RESTAURACE U ŠVAGERKŮ TÝDENNÍ MENU | ||
20.03. – 24.03.2023 | ||
WWW.RESTAURACEUSVAGERKU.CZ | ||
POLEDNÍ MENU: MENU POLÉVKA SAMOSTATNĚ 35,-Kč | ||
POLÉVKA JE V CENĚ DENNÍHO MENU | ||
Pondělí 20.03.2023 | ||
0,3l | KAPUSTOVÁ POLÉVKA | |
150 g | Vepřové v mrkvi s cuketovými placičkami | 135,- Kč |
150 g | Bratislavská vepřová pečeně s houskovými knedlíky | 142,- Kč |
150 g | Filet afrického sumečka na citrusech s bramborovými hranolkami | 148,- Kč |
Úterý 21.03.2023 | ||
0,3l | HOVĚZÍ VÝVAR S KAPÁNÍM | |
150 g | Kuřecí uzenářská směs s dušenou rýží | 135,- Kč |
150 g | Kynuté povidlové knedlíky s máslem a cukrem | 142,- Kč |
150 g | Pečené uzené maso se špenátem a domácími bramboráky | 148,- Kč |
Středa 22.03.2023 | ||
0,3l | KVĚTÁKOVÁ POLÉVKA | |
150 g | Kernotto s kuřecím závitkem se sušenými rajčaty a šunkou | 135,- Kč |
150 g | Zabíjačkový guláš s houskovými knedlíky a cibulkou | 142,- Kč |
150 g | Smažený kuřecí řízek s okurkou a citronem, bramborová kaše | 148,- Kč |
Čtvrtek 23.03.2023 | ||
0,3l | HOVĚZÍ VÝVAR S RÝŽÍ A HRÁŠKEM | |
150 g | Kuřecí rizoto se zeleninou a kyselou okurkou sypané sýrem | 135,- Kč |
150 g | Vepřový vrabec se zelím a chlupatými knedlíky | 142,- Kč |
150 g | Kuřecí steak s restovanou kukuřicí na másle s opečenými bramborami | 148,- Kč |
Pátek 24.03.2023 | ||
0,3l | HRÁŠKOVÁ KRÉMOVÁ POLÉVKA S KRUTONY | |
150 g | Grilovaná vepřová kotleta s cibulovou marmeládou, bramborová kaše | 135,- Kč |
150 g | Bramborové noky s houbovým ragú a kuřecím masem | 142,- Kč |
150 g | Burger s trhaným vepřovým masem a salátem coleslaw | 148,- Kč |
Uvedené váhy masa v celém jídelním lístku jsou v syrovém stavu.
Jídla ze stálého jídelního lístku se připravují na objednávku. Doba přípravy je 20 – 30 minut.
Na stravenky nevracíme, využijte, prosím, celou jejich hodnotu.
Děkujeme za pochopení.