RESTAURACE U ŠVAGERKŮ TÝDENNÍ MENU | ||
20.01. – 24.01.2025 | ||
WWW.RESTAURACEUSVAGERKU.CZ | ||
POLEDNÍ MENU: MENU POLÉVKA SAMOSTATNĚ 35,- Kč | ||
POLÉVKA JE V CENĚ DENNÍHO MENU | ||
Pondělí 20.01.2025 | ||
0,3l | ŠPENÁTOVÁ POLÉVKA | |
150 g | Masové kuličky s rajskou omáčkou a dušenou rýží | 138,- Kč |
150 g | Špagety s kuřecím masem, česnekem, rajčaty, smetanou a sýrem | 145,- Kč |
150 g | Kuřecí steak se sýrovou omáčkou a bramborovými hranolkami | 152,- Kč |
Úterý 21.01.2025 | ||
0,3l | HOVĚZÍ VÝVAR S FRITÁTOVÝMI NUDLEMI | |
150 g | Pečený prejt s kysaným zelím a vařenými bramborami | 138,- Kč |
150 g | Bratislavská vepřová pečeně s houskovými knedlíky | 145,- Kč |
150 g | Grilovaná kotleta s bylinkovou omáčkou a opečenými bramborami | 152,- Kč |
Středa 22.01.2025 | ||
0,3l | ČOČKOVÁ POLÉVKA | |
150 g | Koprová omáčka s vařenými vejci a bramborami | 138,- Kč |
150 g | Vepřové výpečky se zelím a domácími bramborovými haluškami | 145,- Kč |
150 g | Pastýřský sýr se šunkou a tatarskou omáčkou, šťouchané brambory | 152,- Kč |
Čtvrtek 23.01.2025 | ||
0,3l | HOVĚZÍ VÝVAR SE ZELENINOU A ZAVÁŘKOU | |
150 g | Vepřové na houbách se smetanou a těstovinou | 138,- Kč |
150 g | Pečené kuřecí stehno na másle s vařenými bramborami | 145,- Kč |
150 g | Sýrové špecle s osmaženou cibulkou a kořeněnými krůtími nudlemi | 152,- Kč |
Pátek 24.01.2025 | ||
0,3l | BRAMBOROVÁ POLÉVKA | |
150 g | Orientální vepřová pečeně s kuskusem | 138,- Kč |
150 g | Římské lasagně s masem a rajčaty | 145,- Kč |
150 g | Tortilla se zeleninou, dresinkem a kuřecími stripsy | 152,- Kč |
Uvedené váhy masa v celém jídelním lístku jsou v syrovém stavu.
Jídla ze stálého jídelního lístku se připravují na objednávku. Doba přípravy je 20 – 30 minut.
Na stravenky nevracíme, využijte, prosím, celou jejich hodnotu.
Děkujeme za pochopení.