RESTAURACE U ŠVAGERKŮ TÝDENNÍ MENU | ||
18.03. – 22.03.2024 | ||
WWW.RESTAURACEUSVAGERKU.CZ | ||
POLEDNÍ MENU: MENU POLÉVKA SAMOSTATNĚ 35,- Kč | ||
POLÉVKA JE V CENĚ DENNÍHO MENU | ||
Pondělí 18.03.2024 | ||
0,3l | PRÁCHEŇSKÁ POLÉVKA | |
150 g | Plněný paprikový lusk s rajskou omáčkou a dušenou rýží | 138,- Kč |
150 g | Velký zeleninový salát s kuřecími řízečky | 145,- Kč |
150 g | Zapečený kuřecí steak se šunkou a hermelínem, šťouchané brambory | 152,- Kč |
Úterý 19.03.2024 | ||
0,3l | HOVĚZÍ VÝVAR SE ZAVÁŘKOU S HRÁŠKEM | |
150 g | Špagety s kuřecím masem a omáčkou z nivy | 138,- Kč |
150 g | Domácí sekaná pečeně s bramborovým salátem | 145,- Kč |
150 g | Vepřová uzenářská kotleta s hranolkami | 152,- Kč |
Středa 20.03.2024 | ||
0,3l | SELSKÁ POLÉVKA | |
150 g | Pečené kuřecí stehno na másle s vařenými bramborami | 138,- Kč |
150 g | Cmunda po kaplicku | 145,- Kč |
150 g | Vepřová kotleta v kořeněném těstíčku s hranolkami | 152,- Kč |
Čtvrtek 21.03.2024 | ||
0,3l | BRAMBOROVÁ POLÉVKA | |
150 g | Krůtí kostky na česneku s cuketovými placičkami | 138,- Kč |
150 g | Vepřové výpečky se zelím a bramborovými špalíčky | 145,- Kč |
150 g | Kuřecí medailonky v sýrovém těstíčku, česnekový dip, vařené brambory | 152,- Kč |
Pátek 22.03.2024 | ||
0,3l | HOVĚZÍ VÝVAR S TĚSTOVINOU | |
150 g | Bretaňské vepřové na zelenině s restovanými bramborami s cibulkou | 138,- Kč |
150 g | Krůtí plátky na žampionech s dušenou rýží | 145,- Kč |
150 g | Pečená kachna s červeným zelím a houskovými knedlíky | 152,- Kč |
Uvedené váhy masa v celém jídelním lístku jsou v syrovém stavu.
Jídla ze stálého jídelního lístku se připravují na objednávku. Doba přípravy je 20 – 30 minut.
Na stravenky nevracíme, využijte, prosím, celou jejich hodnotu.
Děkujeme za pochopení.